Argento

 

 

  Racestandard

 

 

 

 

 

 

  Billedgalleri

 

 

 

 

    Forside

    Nyheder

     Snoopy
    Links

Nyheder

2/4 2011:
 Argento og Pepsi's hvalpe bliver 2 år. Tillykke til alle 5 dejlige drenge! Gustav (Duffy) har sådan et smukt hoved (på billedet 1½ år), at han lige må vises her på nyhedssiden. Der er flere billeder af ham på Argentos første kulds side (under Argento)

 

26/5 2010:
Argento har fødselsdag og det har han jo og det er i dag, Argento har fødselsdag og det har han jo i dag!
Min dejlige Argento-basse fylder 6 år i dag, men hvis du spørger ham er han stadig en ung berner med dejlig energi. Han har allerede nydt de første gaver, men i løbet af dage og i aften kommer der flere til (som nu nok skal deles over nogle dage ;) ). Tillykke til ham og hele A-kuldet von den Silberbären!

9/2 2010:
Vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år. Argento har prøvet noget nyt i år hvor der er faldet utrolig meget sne. Han har trukket kælk og han nyder det og bruger dejlig meget energi på det. Desværre har vi ikke nogen billeder af det, da billederne ikke er blevet gode pga. snevejr, så man kan bare se en masse hvide streger og omridset af Argento med sele. Vi vil forsøge at få nogle billeder næste gang vi spænder ham for slæden. Han er også blevet meldt til Rally-træning i DKK, men pga vejret er de endnu ikke startet op med træningen, men vi venter spændt på brev (en rigtig berner og ejer træner da også i snevejr;)) Vi har fået nye billeder af en af Argento's hvalpe (Gustav) og udtrykket hos ham er ligeledes meget lig sin fars. Tak til Lene, Lars og Lærke for billederne, dem er vi utrolig glade for. Vi vil meget gerne følge hvalpene i deres udvikling og derfor bliver vi rigtig glade når vi får billeder.

22/12 2009:
Nye billeder af Gaston fra løvfaldsturen hvor vi mødte ham og hans familie, en tro kopi af Argento i væremåde og kropssprog. Ligeledes er der lagt billeder ind af Argento fra 2009 i hans galleri, bla. er der billeder af hans transportmiddel i sommerferien som var en BMW-Cabriolet hvilket han nød utrolig meget! Han elskede at sidde og kigge på folk bagved og få vind i pelsen og når det blev for meget lagde han sig i læ på bagsædet og folk på Henne Strand fik sig et godt grin når vi kørte gennem gaderne. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

15/9 2009:
Nye billeder af Argentos hvalpe i deres nye hjem. Vi bliver altid glade for at modtage billeder af de dejlige drenge:)

3/6 2009:
Så er der billeder af hvalpene 8 uger. Gorky var desværre taget hjemmefra inden vi nåede op til hvalpene, så derfor er billedet af ham taget af hans nye ejers med hans mobil-telefon (Mange tak:)). Alle hvalpe er flyttet hjemmefra i pinsen og vi ønsker dem alt held og lykke i fremtiden og vil meget gerne have billeder af dem. Gismo er flyttet til Finland

26/5 2009:
 Argento har fødselsdag, hurra hurra hurra. Han fylder 5 år i dag. Han har indtil videre (kl.13.30) været i Maxsø og vælge gaver (frit valg på alle hylder) og derefter en dejlig tur i hundeskoven i Bagsværd, hvor han som sædvanligt hoppede i den største mudderpøl han kunne finde. I aften står den så på lækker middag:) I dag kom desuden også hans avlsgodkendelsesbevis fra Dansk Berner Sennen Klub, så den kom jo på den helt rette dag:) TILLYKKE til alle fra A-kuldet von den Silberbären!

15/5 2009:
Så er der nye billeder af Argentos hvalpe, 6 uger gamle og SÅ søde:) Der er stadig en tilbage

29/4 2009:
Der er stadig én af Argentos dejlige drenge tilbage. Det er en med en lille nakkeplet

19/4 2009:
Så er der billeder af Argentos første hvalpe. De har fået deres egen side under Argento. Tryk her for at komme direkte til hvalpenes side

14/4 2009:
Argento er den 1 april blevet far til 7 flotte hanhvalpe (og det er ikke en aprilsnar). Der vil komme billeder af dem snarest muligt.

19/1 2009:
 
Snoopy har i dag kl. 13.05 forladt denne jord. Snoopy blev 10 år, 4 måneder og 10 dage. Det gik meget hurtigt ned ad bakke med ham. Lørdag i sidste uge ville han pludselig ikke spise og han blev svagere. Hans ben ville ikke bære ham ret langt. Vi kunne lokke lidt mad i ham ved at håndfodre ham. Pludselig begyndte der at dukke knuder op forskellige steder på kroppen af ham og der kom hele tiden flere. Da dyrlægen ringede til mig torsdag fortalte han at Snoopys nyrer ved sidste blodtest (juni 2008) havde vist sig at være meget nedslidte. Vi vidste fra sidste blodprøve desuden at han havde mange hvide blodlegemer og dette kunne betyde at der sad noget kræft i kroppen. Efter jeg havde spurgt mange til råds vidste jeg at vi intet kunne gøre, vi kunne kun give Snoopy fred inden han begyndte at lide. Dette skete så i dag kl. 13. Dyrlægen mener i dag at det kunne være forskellig slags kræft da det både kom i hans knogler og i huden. Snoopy er begravet i haven ved siden af hans yndlingsbusk, med hans yndlingsgodbid (Jumbone). Han er meget savnet og har efterladt et kæmpe hul i vores hjerter. Han var en speciel hund, som der kun findes en af. Hvil i fred min dejlige Snoopy-bjørn. Du vil aldrig blive glemt.

31/12 2008:
Alt går fint her. Snoopy fik sit livs første massage (som han vandt i Strib sidste år) d. 18 december hos Bente Iversen i Værløse. Til jul fik Snoopy og Argento mange fine julegaver, og især de let spiselige var et hit hos Snoopy. Legetøjet var noget Argento kunne bruge, han hoppede rundt som et barn med sit nye pivedyr i munden. Vi håber at alle har haft en god jul og ønsker et GODT NYTÅR til alle!

9/9 2008:
 Snoopy fylder 10 år i dag!!!
Vi er så glade for den gamle dreng, der altid er kærlig, charmerende og elsker alle.

 

26/5 2008:
 Hurra, hurra, hurra, Argento fylder 4 år i dag! Han skal selvfølgelig fejres med gaver og lækkerier. Tillykke til hele A-kuldet von den Silberbären
 

1/4 2008:
Her er en nyhed som ikke handler direkte om hundene. I dag døde min kære Morfar, Ejgil Søndergaard, han blev 76 år. Han var altid frisk og glad, men torsdag blev han pludselig indlagt med noget vi troede var influenza, fredag blev det konstateret at det var leukæmi. I går fik vi besked om at de ikke kunne behandle det og i dag, under en uge efter det hele startede, døde han kl. 11.10. Morfar var meget glad for hundene og gik tit tur med dem og passede dem. Hundene var også meget glade for Morfar og spurtede ham i møde med logrende haler når de så ham nede af vejen. Han vil aldrig blive glemt og han kommer til at ligge på en kirkegård hvor hundene har lov til at gå med ind til graven i snor, så det vil vi HELT sikkert benytte os af.

30/3 2008:
Frank er netop taget hjem i dag. Vi fik gået nogle lange ture, og torsdag gik vi en tur på ca. 10 kilometer da jeg kom hjem fra arbejde. Begge hunde klarede det flot, og det var især godt gjort af Snoopy når man tænker på hans alder! Der er billeder af turen (taget med mobilen) i Argentos galleri og i blandet galleri.

20/3 2008:
Vi startede påsken med at gå en god lang tur som varede 2 timer. Det er noget begge bernere kan lide, de nyder den tur. I morgen kommer Frank og bliver 10 dage, så der vil vi bestemt komme til at gå flere lange ture.
Vi ønsker alle en glædelig påske!

10/1 2008:
Vi håber at i alle er kommet godt ind i det nye år. Hitliste-resultatet for DBSK er nu kommet,
Snoopy blev "Årets hansenior nr 2 i DBSK 2007"!!!

25/11 2007:
Snoopy gjorde det igen!!!
Vi var på årets sidste udstilling i Strib igår og Snoopy fik 1 præmie med CK i Senior klassen og dermed blev han bedste senior-han. Da dommeren gav os pokalen udtalte han: "He is not only the only one, he is THE ONE" og der kan jeg kun give ham ret hehe. Snoopy stillede så op mod tæven og der vandt han også og blev således BEDSTE SENIOR:) I CK-runden var han oppe imod nogle friske unge bernere og championer, så jeg havde ikke forventet at han blev så længe, MEN dommeren sorterede nogle andre fra og lod Snoopy stå som nr 7. Alle 7 blev i ringen og da der skulle uddeles Cert gik sekretæren ned mod os, men sagde så "snydt, i kan ikke få det" og gav det til PA-DI's Chano (tillykke til ham:)) Men det var en kanon oplevelse og jeg var bare SÅ stolt af den gamle dreng. Tak til alle som hjalp med at bære præmierne ned til vores stol og ud til bilen:)

17/9 2007:
Snoopy var på udstilling i Viby sjælland igår i senior klasse. Han fik en 1. præmie og blev 2. vinder og det var jo ganske godt gået af en berner der lige er fyldt 9 år når han kæmper mod en der lige er fyldt 7. Dommerens kritik forstod vi dog ikke meget af, og da jeg bad om en uddybelse blev det da kun værre! Hun havde skrevet at hans pels ikke var i bedste show-tilstand, MEN han var gennembørstet så der ikke var en eneste knude, var blevet blowet og så børstet igen, vasket og så børstet en gang til og var så blød som aldrig før (vi havde fået hjælp af en professionel denne gang) og har ingen grå hår og da jeg så bad om en forklaring på hendes kommentar sagde hun "Han er jo en gammel hund og derfor er pelsen gammel, hans pels var sikkert pæn da han var yngre", så var det for alvor at vi rystede på hovedet for damen bedømmer jo i SENIOR-klasse og der må hun da tage hensyn til at hundene ikke er helt unge længere... Ellers var det en super hyggelig udstilling og der var mange der gerne ville hilse på Snoopy, inkl en lille pige som forelskede sig helt i ham (hun var der med sine forældre og lillebror for at se om berneren virkelig var noget for dem, og det er den vist hehe;)). Her er et billede fra dagen (der er flere i hans galleri)

11/9 2007:
Vi fik fejret Snoopys fødselsdag rigtig godt. Først fik han et ben og så gik vi en lang tur. Derefter kom gæsterne (Anni, John + "fætter" Lasse) og de havde også gaver med. Snoopy fik et stort lammehoved (se under hans eget galleri) og et gavekort på 250 kr til en dyrebutik efter frit valg. Desuden fik han også lækre stænger af mine forældre, og min bror havde købt en lækker culotte-steg til at spise om aftenen. Snoopy fik først en stang og så hovedet og da han havde spist det var han GODT mæt og træt, så vi besluttede at gemme de andre spiselige gaver til dagen efter. Lagkagen blev der dog plads til, han delte med Argento og Lasse (han fik naturligvis ½ fordi det var hans fødselsdag;)). Vi er glade for at Snoopy kunne fejre sin 9 års fødselsdag og at han holder sig så frisk (folk tror ikke han er 9 når de ser ham;)) og vi håber at kunne fejre meget mere med ham! Der er nye billeder fra dagen i alle billedgallerierne.
 

 

9/9 2007:
Snoopy fylder 9 år idag, hurraaaaaaaaaa!!!! 

8/9 2007:
Imorgen fylder Snoopy 9 år! Det bliver som altid fejret med gaver, lagkage og lækker mad. I juli og i starten af august var vi på ferie. Vi var hele tiden på den campingplads i Fallingbostel hvor vi er kommet gennem 22 år. De første to uger var min søster, hendes forlovede og deres hund også på campingpladsen. Så havde vi en uge alene og derefter kørte vi hjem fordi min mormor fyldte 70. Vi var blev hjemme en uge og så tog vi afsted igen til Fallingbostel, men denne gang var det med mine forældre og min bror, vi blev i 15 dage. Det var en RIGTIG dejlig ferie som vi alle nød! Hundene elsker også at være på campingpladsen da de kan gå ture i skoven, bade i floden og så er der jo ALTID folk og børn som vil snakke med dem hehe. Desuden havde de fået deres helt eget sted, som Frank havde bygget til dem inden vi kom:)

4/6 2007:
Vi var på udstilling i Bøsøre i weekenden og det var hyggeligt. Lørdag fik Argento 1 præmie i åben klasse og Snoopy fik 1 præmie og blev 2 vinder i senior klassen. Søndag fik Argento en 2 præmie i åben klasse og Snoopy fik igen 1 præmie og blev 2 vinder i senior klassen. Vi var ikke tilfredse med dommeren fra Norge søndag, pga hendes måde at bedømme på (skal gerne uddybe det ved henvendelse).

26/5 2007:
 Argento har fødselsdag idag! Han fylder 3 år:) HURRA, HURRA, HURRAAAAAA. Også et stort tillykke til hans tre søskende:) 

    

3/5 2007:
Der er nye billeder af Argentos SUPER skønne bror Avellino på Argentos familie-side

1/5 2007:
Vi havde en hel weekend med udstilling. Lørdag sad 2 præmierne løst på dommeren i Hillerød og Argento måtte derfor også nøjes med sådan en. Søndag i Stestrup gik det dog meget bedre, Argento fik 1. præmie og røg ud som nr. 8, Snoopy blev bedste han-senior med CK og blev 3. bedste han på dagen (BIK3) og fik en STOR gylden pokal og en flot rosette, så vi var meget stolte af den dejlige gamle dreng! Vi havde ikke kamera med desværre men hvis nogle har billeder af enten Argento eller Snoopy må de meget gerne sende dem til os:)

9/4 2007:
Mine forældre havde sølvbryllup igår og selvfølgelig var hundene med. De var HELT rolige og sagde slet intet til at der kom så mange gæster og de fik meget ros. Vi fik holdt en rigtig god fest og mine forældre blev fejret med manér! Idag fik vi så taget et par billeder af hundene foran æresporten som min søster, bror, svoger og jeg havde fået lavet. De kan findes under hver enkelt hunds galleri og i det blandede også.

 

26/3 2007:
Argento er meldt til udstilling i Hillerød (DKK) og Stestrup (DBSK) i april og Snoopy er kun meldt til i Stestrup. Det bliver vores første udstillinger i år og vi glæder os til at komme igang igen;)

16/3 2007:
I februar kom der en masse sne og der lå ca 1½ meter i haven og enkelte steder gik det helt op til taget. I 4 dage kunne vi ikke komme på arbejde fordi der lå så meget sne og det var forbudt og umuligt at køre ud. Vi benyttede så tiden til at gå nogle lange ture med hundene og lege i sneen med dem, nå ja her er det ikke kun hundene som kan lide at springe rundt i sneen hehe. Vi har lagt billeder ind af det i Argentos galleri og blandet galleri. Nu er der ingen sne mere og solen skinner dejligt.

2/2 2007:
Vi håber at i alle er kommet godt ind i det nye år. Begge hunde fik mange dejlige gaver fra hele familien og det var rigtig hyggeligt. I januar fik vi også sne og hundene syntes at det var SUPER! Der er nogle nye billeder af det i Snoopys galleri og blandede billeder.

4/12 2006:
Nye links. Vi ønsker alle læsere en god december og glem nu ikke julegaverne til jeres hunde.

7/11 2006:
Vi var på udstilling i Hannover d. 29/10 og hundene klarede det rigtig flot. Snoopy startede med at vinde veteran klassen for Berner Sennen (1. Plads med Anw. Dt. Vet. Ch. VDH) og skulle derudover i store ring, hvor han dog ikke vandt mere. Han fik dog en flot pokal og 1 kg Hundefoder med hjem fra denne udstilling. Argento var i åben klasse og fik "Vorzüglich" (1. præmie) og blev 4. vinder. Han var oppe mod et par fuldvoksne hanner, så jeg var meget tilfreds med ham og han fik en MEGET god kritik fra dommeren... Hun sagde sågar til mig at han var en MEGET fortrinlig han. Begge kritikker kan ses på udstillings-siderne under hver hund. Vi har desværre ingen billeder fra udstillingen i øjeblikket, men Alena (datteren til vores gode venner) tog et par stykker og når vi får dem tilsendt vil vi lægge dem ud her. Vi var hele weekenden i Tyskland og boede hos vores meget gode venner i Barsinghausen. Jeg vil gerne takke alle som var med til at gøre det til en SUPER weekend! Det var desværre den sidste udstilling i år, men vi vender stærkt tilbage næste år.

26/9 2006:
Så er der igen opdateringer efter en lang pause. Vi har været på sommerferie i Tyskland på vores sædvanlige campingplads i august og nød det. Snoopy fyldte 8 år d. 9/9 og naturligvis blev han fejret med mange gaver osv. Der er et billede af hvordan han selv pakker ud indsat herunder. Vi har også været på udstilling i forrige weekend i Viby sj. og Ballerup. Snoopy vandt fik 1.præmie og blev 1. vinder i senior-hanner (vi glemte at blive og konkurrere mod tæven desværre!!!) i Viby sjælland og en 2. præmie i Ballerup. Argento måtte nøjes med en 2. præmie begge dage. Snoopys flotte præmier har vi sat billeder ind af herunder. Vi har besluttet at prøve en udstilling i Tyskland, så det bliver i Hannover d. 29/10 og vi glæder os meget.
 

22/7 2006:
Det er meget varmt i øjeblikket, så vi laver ikke så meget. Bernerne sveder meget og er derfor ikke så aktive. Vi har dog været ved stranden og selv Snoopy gik i da jeg (Berit) gik ud med ham. Desværre havde jeg glemt mit kamera... Vi har også besøgt Anni & Lasse i Ishøj og det var sjovt:) Herhjemme har Argento fundet ud af at min fars grusbunke er dejlig kold og derfor ligger han hele tiden i den.
 

10/7 2006:
Nye billeder i Snoopy og Argento's billedgalleri.

4/7 2006:
Argento's UHM-test er lagt på hans side.

14/6 2006:
Nye billeder af Avellino på Argento's familie-side. 2 nye links er også blevet tilføjet.

7/6 2006:
Der er oprettet en ny side til familie-billeder under Argento og der er lidt nye billeder i gallerierne.

2/6 2006:
Argento fortæller idag om hans fødselsdag: Jeg havde en skøn dag med mange venner. Jeg fik mange dejlige gaver, som i kan se på billedet (selvom der mangler et par stykker som jeg har spist;)), og så fik jeg også en stor lagkage med leverpostej, pølser og flødeskum. Berit læser til eksamen på universitetet i øjeblikket og derfor bliver der ikke opdateret så ofte på siden. Snoopy har også forsøgt at lære tysk grammatik og det er der nye billeder af på hans billede-side.
 

26/5 2006:
Idag har min dejlige Argento fødselsdag. Han bliver allerede 2 år, nøj som tiden går stærkt:) Vi ønsker Argento og alle hans søskende tillykke med fødselsdagen!

24/5 2006:
Kritikkerne fra Bøsøre er blevet lagt på Snoopy og Argentos udstillings-sider.

21/5 2006:
 (Weekendens gode høst fra Bøsøre!)
Vi er tilbage fra en SUPER weekend på klubudstillingen i Bøsøre! Vi har hevet præmier hjem, så vi er stolte. STOR tak til min søster, Anni, som trods sygdom og Snoopys nyopererede blodøre førte ham i ringen i åben klasse og senior klasse med bravour (Vi kaldte dem doping-banden pga både hun og Snoopy var på medicin;))! Argento viste jeg selv frem i ringen. Når armene er kommet lidt ned igen og vi har sovet ud vil kritikker mm blive skrevet på deres udstillings-sider. Vi opnåede følgende præmier:

Lørdag:
1. Præmie, 4. vinder i mellemklasse (Argento).
1. Præmie med CK i åben klasse (Snoopy).
1. Præmie, 3. vinder med CK i senior klasse (Snoopy).

Søndag:
1. Præmie, 3. vinder med CK i mellemklasse (Argento)
1. Præmie i åben klasse (Snoopy)
1. Præmie, 1. vinder, Bedste Senior, i senior klasse (Snoopy)
  

  
Snoopys præmiehøst t.v. (han vandt juniorfoder fordi de ikke havde andet;)) og Argentos præmiehøst t.h. 

30/4 2006:
Siden bliver oprettet