Argento

 

 

  Racestandard

 

 

 

 

 

 

  Billedgalleri

 

 

 

 

    Forside

    Nyheder

     Snoopy
    Links

Snoopy's historie

Min mor er Tertzo's Thiva og jeg har fået at vide at jeg har hendes sind. Min far er Herlettas Denver (kaldet Ramses) og jeg ligner ham MEGET i bygning og udseende! Jeg blev født den 9 september 1998 i Kennel Tertzo og blev 8 uger efter hentet af nogle rare mennesker.

De boede i en lejlighed og havde 2 børn, 7 katte og så var der i perioder også marsvin og andre dyr... Men jeg blev jo større og jeg ER meget glad og vil jo bare lege, men da jeg så blev 3 1/2 år kunne dem jeg boede hos ikke have mig mere. En dag kom der en pige ind af døren mens jeg lå ude i haven og solede mig (Det var midt i påsken og det var dejlig varmt:-) Min ejer kaldte på mig og så kom jeg ind i stuen hvor pigen stod og synes at jeg var åh så dejlig! Naturligvis ville jeg klappes og kæles med, hvem vil ikke det? Hun gik så igen efter nogle timer. Så gik der ikke længe før alle dem jeg boede hos kom hjem med en lille bitte hundehvalp, den var ikke ret stor, men den lignede mig pånær størrelsen (Det var en Chavalier King Charles Spain). Efter en uge med den lille hvalp kom pigen igen. Nu havde hun en dreng med som også ville kæle med mig og de blev nogle timer, men bedst som jeg troede at de skulle til at gå, tog min ejer mit halsbånd og min snor og sagde "ud at køre bil" og det er noget af det bedste jeg ved! Så jeg sprang hen til hende og der gav hun snoren til hende pigen, derefter gav hun drengen alle mine ting. Jeg kiggede lidt mærkeligt på dem alle, men de havde jo sagt at jeg skulle køre bil så jeg gik glad med dem. Vi kom ud til en bil og da de åbnede døren hoppede jeg naturligvis ind på forsædet for at kunne følge med i det der var udenfor, men de ville absolut have mig om på bagsædet... De sagde noget om at jeg var for stor og så grinede de. Nå men efter en tids forløb overgav jeg mig så og gik om på bagsædet til drengen. Det var skønt at køre bil, men vi stoppede et sted som jeg ikke kendte.

Det var ved et stort hus, med en stor have. Jeg skulle naturligvis ud at inspicere området med det samme, og jeg fik da også sat mine territoriums-afmærkninger. Da vi havde gået blev jeg lukket ud i den store have. Det vil sige, der var indhegnet et stort område til mig, og de allesammen var derinde og legede med mig. Om aftenen troede jeg så at jeg skulle tilbage til mit hjem, men det skulle jeg ikke... De legede med mig, gav mig mad og så sagde de til mig at jeg skulle blive pænt i haven.. Jeg blev lidt forvirret men blev der, da jeg hurtigt fandt ud af at der var meget rart. Der gik ikke lang tid før jeg fandt ud af at forcere det hegn som de havde sat op og så gik jeg hen og lagde mig foran deres vindue... De blev godt nok forskrækkede da de opdagede at jeg lå der..De sagde at de var vågnet midt om natten fordi der var noget der larmede og så var manden gået ud til fyret og døren, men der var ingen... Så gik han i seng igen men lyden var der stadigvæk, så han gik hen til vinduet og opdagede at det var mig der lå lige udenfor og snorkede..Det siger de at jeg stadig gør. De fandt derefter hurtigt ud af at lave en låge i hegnet og egentlig var det vist kun meningen at jeg skulle være i hele den store have om dagen og sove i indhegningen om aftenen, men det gad jeg altså ikke! Så jeg hoppede over og lagde mig foran vinduet igen, så nu står den låge altid åben:-) Nogle gange når det bliver for koldt, ligger jeg mig dog ind i mit varme isolerede hundehus som står i indhegningen. Så her har jeg det godt, og jeg har besluttet at blive her, og kun forlade det når jeg skal gå tur, ud at køre bil eller på ferie. Jeg er nemlig altid med på ferie:-) Et år var jeg i Frankrig og hold op hvor var der varmt, så jeg blev i skyggen og hyggede mig, men når jeg ikke var der så var jeg med mine ejere ude at bade i en lille å, det var så dejligt køligt der, så der kunne jeg stå i timer, da jeg først fandt ud af at vand IKKE er farligt! 

Jeg har fået en masse kammerater her, både labradorer, to new-foundlændere (Dem elsker jeg at lege med for de er lige så stor som mig, faktisk lidt større), en chow-chow, chavelier king charles spain, en schæfer (Ham var jeg lidt bange for i starten for der var engang en schæfer der bed mig lige i snuden så jeg måtte til dyrelægen og sys med 7 sting), så er der terrier, gravhunde og en masse andre hunde. Jeg har både store og små venner, og jeg elsker at lege med alle hunde og især hvis der er flere på en gang! Og så har jeg jo fået en lillebror også, ham kan i læse mere om under Argento:-)